Створення даного блога має на меті розповісти про шкільне життя, обмін творчими доробками, досвідом з педагогами, розв’язання проблемних завдань, поради для роботи з дітьми та батьками, позакласної роботи.

вівторок, 16 грудня 2014 р.

СВЯТО КАЗКИ



Ми ще раз перегорнули сторінки улюблених книжок, зустрілися із улюбленими героями і, звичайно, побачили, як, у котрий раз, добро перемагає зло.Учні 1 класу підготували українську народну казку "Вовк та семеро козенят" і музичну п'єсу львівського композитора. Автором казки «Подарунок лісового чарівника» є відомий львівський композитор - Євген Заставний. Автор лібрето - Василь Сагайдак. Вона оповідає, що за легендою, з прадавніх часів, звірі жили без хвостів, але їм було надзвичайно зле без них. Вони пішли до чарівника, який мешкав у лісі, і попросили зробити їм хвости. Чарівник пообіцяв їм 100 хвостів. Кожен із звірів приходить до чарівника за своїм хвостом і виконує чудовий музичний номер. А чарівник також співає сучасні пісні. У звірят є спільні музичні композиції, зокрема, розпочнеться казка з чудової пісні «Станьмо в коло». Іншою спільною піснею звірів є «Мандрівна», яку звірята співають, подорожуючи до чарівника. Казка завершується піснею, «Заводьмо новий танець» у якій всі звірята радітимуть, що з хвостами.
«Подарунок лісового чарівника» допоміг дітям краще вивчити улюблених звірів та їхні особливості та навчив дітей любові до музики.

Немає коментарів:

Дописати коментар